Reviews

 

Marianne Heeremans
Heeremans Advies Bestuur en Toezicht

Ik heb met Augusta samengewerkt aan:
. Een veranderopdracht in een grote ambtelijke organisatie
. Hoe te reflecteren op samenwerking in een politiek-bestuurlijke omgeving
. Vragen over mijn persoonlijke ontwikkeling.
Ik heb Augusta leren kennen als iemand die je stimuleert om uit je comfortzone te stappen, je confronteert met twijfels, schijnzekerheden en met de kracht van autonoom denken en handelen, je meeneemt in het ontdekken dat de brede weg begaanbaarder is dan het smalle pad. En dat het samen belopen daarvan uiteindelijk belangrijker is dan het bereiken van de bestemming. Ik heb mij in die ervaringen gerealiseerd dat Augusta’s inzichten en vertalingen naar de praktijk vooral effectief zijn door een mooie mix van afstand en nabijheid. De eerste nodig voor het in- en overzicht, het tweede voor openheid en veiligheid . Augusta slaagt daarin op beloftevolle wijze!

Karin Smit
Privacy Manager, Data Protection Officer (DPO), Functionaris Gegevensbescherming
Karin heeft met Augusta samengewerkt, maar voor verschillende bedrijven

Inspirerend, enthousiast, altijd vol vuur en nooit denkend vanuit problemen, maar alleen maar vanuit oplossingen.
Augusta heeft met haar jarenlange ervaring voldoende “bagage” om anderen te helpen toekomstgericht te denken. Een doorgewinterde astroloog, een begenadigd schrijfster, maar vooral en heerlijk mens om even tegenaan te leunen.

Patrick Lemmens
Executive Director, Portfolio Manager Global Financials / Fintech at Robeco

Augusta worked for us as a management team at ABN AMRO Asset Management. During multiple sessions one of the goals was that we would get the know each other better and appreciate each other’s strenghts and weaknesses. During this process Augusta in a excellent manner was able to remove the sharp edges of this process leading to much deeper mutual understanding. She did this by explaining our different personal strenghts and weaknesses using our personal astrological signs. This was always done with a bit of humor. And interestingly enough she predicted multiple events in my life, such as new challenges at my current job and the demise of Fortis. Augusta is a great and fun person!

Mieke Bouma
Storytellingacademy.nl, auteur, storycoach
Mieke heeft met Augusta samengewerkt, maar voor verschillende bedrijven

Augusta is een warme, zeer bevlogen en enthousiaste coach. Ze heeft een scherp inzicht in hoe mensen en systemen in elkaar zitten, maar vooral ook wat nodig is om tot bloei te komen. Ze wijst je de weg naar een gepassioneerd bestaan.

Michael Hollander MBA
Regional Head IT Infrastructure North America Rabobank

L.S., It’s with great pleasure that I highly recommend Augusta Verburg! In the last year she has leaded a succesfull cultural change program within the company I work for. Furthermore it was great fun and inspiring to work with Agusta. Best regards, Michael Hollander

Willem van den Berg

Augusta leren kennen als een zeer innemende persoonlijkheid ,zij is een echt “mensen mens”. Door haar brede ervaring binnen vele organisaties is zij uitstekend in staat om situaties en mensen snel te doorgronden.Haar kennis op het gebied astrologie is daarbij van grote waarde. Er is altijd groot respect naar het individu en het winnen van vertrouwen is daarbij het sleutelwoord.Bij grote veranderingsprocessen binnen bedrijven en instellingen is zij in staat om op creatieve wijze haar kennis/ ervaring in te zetten en directieleden alsook medewerkers op een goede en verantwoorde wijze te begeleiden.Al met al een absolute aanrader !!

Ton van Vlimmeren
Director of de Bibliotheek Utrecht Public Library

First of all Augusta is a very nice person to work with. That does not prevent her being direct, sometimes inquisitive if this is necessary to come to results. She is a creative multi talented person and that allows her to bring in a variety of approaches that help to reflect and move forward.She does not hesitate to bring instruments like astrology; even when people are confused by that or non-believers. She is on the edge, finding new ways to inspire. From her network she can bring other qualities if need be. If you want a different journey that brings you down to yourself instead of models or structures she is the one.

Seger Zegers
strategist-consultant and philosophical researcher
Seger heeft met Augusta samengewerkt, maar voor verschillende bedrijven

Augusta is een levendige en gedreven verhalenvertelster – in de ware en goede zin van het woord. Of het nu gaat om de persoonlijke levensverhalen aan de hand van de horoscoop, de verhalen over (het) leven in organisaties of verhalen waarin maatschappelijke thema’s aan de orde zijn, deze verhalen – schriftelijk en/of mondeling verteld – bieden prikkelende en toegankelijke ingangen en aanmoedigingen om met je persoonlijke ontwikkeling en/of de ontwikkeling in organisaties aan de slag te gaan. Hartelijk en vol vuur vertelt ze het verhaal net zo vaak totdat je er door geraakt wordt – waarbij Augusta het niet nalaat je aan te moedigen om alle elementen en aspecten tot je te nemen en daar het jouwe mee te doen.

Arnoud Diemers
Head of Innovation and Responsible Investment Platform at NN Investment Partners

Augusta haar werk is letterlijk verbazing wekkend. Ze is onconventioneel, geeft nieuwe inzichten en is een bron van inspiratie. Maar bovenal is ze enthousiast en altijd positief…

Rinie Teuben
Sociaal ondernemer en zakelijk leider

Steve Jobs zou over Augusta gezegd hebben: ‘SHE’S AWESOME’ en daar ben ik het helemaal mee eens. Augusta heeft enige malen mijn horoscoop getrokken, waarbij zij confronterende zaken, begrip- en liefdevol bespreekbaar maakte. Diverse mensen in mijn omgeving (privé en zakelijk) heb ik aangeraden een keer met Augusta aan de slag te gaan. Zonder uitzondering kwamen ze terug met dezelfde ervaringen als ik. Ik prijs me gelukkig, dat ik Augusta heb leren kennen. Want, ze is echt AWESOME!