Lezingen

Lezing over het spel dat Leven heet

‘Ooit zei mijn vader, ook astroloog: ‘1965 wordt een moeilijk jaar. Als ik dat overleef, word ik 84.’ Hij overleefde het niet: op 23 november 1965 begaf zijn hart het na een zakelijk zeer stressvolle periode. Hij werd 45 jaar. De vraag die later bij mij opkwam was: had hij dit als gewaarschuwd man kunnen voorkomen? Kan een mens zijn lot keren? Ik weet het nog steeds niet zeker.

Wat ik wel weet, is dat we anders kunnen omgaan met wat we tegenkomen in dit leven. Er zo meer van kunnen genieten. Inzicht in ons eigen systeem is daarbij bepalend. Zien hoe we onze overlevingspatronen ontwikkelen en hoe we daarmee oproepen wat we er juist mee hadden willen voorkomen.
De horoscoop laat dit feilloos zien. Daarom is het zo’n prachtig en praktisch medium.’

In de lezing laat Augusta zien hoe het spel werkt. Hierbij gebruikt ze (voor wie dat wil) de horoscopen van de aanwezigen ter illustratie.

Augusta is inzetbaar voor

Als je hulp zoekt omdat je steeds in dezelfde situatie terechtkomt, niet de steun krijgt die je zoekt en teleurstellingen zich blijven herhalen.

Helpt je binnen je team de harmonie en daarmee een optimale samenwerking te vinden.

Laat zien waarom veranderings-trajecten niet van de grond komen en de organisatie bij herhaling terugvalt in de oude groef.

Over het Spel dat leven heet aan de hand van de astrologische symbolen.

Voor basisschool en middelbare school. Hierin laat ze o.a. zien hoe lezen de creativiteit van de lezer activeert en televisiekijken een kwestie van consumeren is.