Reviews

Vond het een fijne coaching. Ook wel confronterend. Maar heel goed!!

Mark van Eeuwen, acteur

 

Dank je wel Augusta. Het is bijzonder dat jij mijn levensverhaal vertelt terwijl wij elkaar nooit eerder gezien hadden. Dat je mijn sterke kanten maar ook mijn struikelblokken kunt belichten. Dat je mij iets in handen gegeven hebt waar ik mee aan het werk mag gaan dat bijdraagt aan “mijn mooiste leven leven”.

Fonny Freek, voedingsdeskundige Balance4ever

 

Ik leerde Augusta ongeveer 25 jaar geleden kennen. Ik was toen 19 jaar oud, alleenstaande moeder van een twee jarige peuter, ik zat in de bijstand en had geen enkele opleiding genoten. Het was uitzichtloos. Mijn gevoel voor eigenwaarde was zeer ver te zoeken en mijn leven was een grote puinhoop. Op een dag kwam ik Augusta toevallig tegen bij een vriendin thuis. Na een kort gesprek met haar nodigde ze mij uit om bij haar langs te komen. Ze zag duidelijk dat ik hulp nodig had. Het was een ongelofelijk warm bad, ik herinner me dat nog als de dag van gisteren. Vanaf dat moment heeft ze mij gecoached. Ze heeft mij enorm geholpen om kracht, eigenwaarde en inzicht te ontwikkelen wat mij vandaag de dag instaat stelt mijn eigen autoriteit te zijn. Nu 25 jaar later, sta ik als zelfstandige, sterke en zelfbewuste vrouw in het leven. Ik heb inmiddels een HBO studie en een universitaire master afgerond en ik heb een succesvolle carrière opgebouwd. Er zijn momenten geweest dat ik mijn hoofd niet boven water had kunnen houden zonder haar steun en wijsheid. Ik heb grote stappen gezet die ik anders misschien niet had gezet. Ik ben haar ongelofelijk dankbaar. Ik gun het iedereen om met Augusta te mogen werken. Met zoveel warmte, scherpte en passie helpt zij anderen heel veel verder in het leven!

Marjolijn van der Linden, HR Businesspartner & verandermanager

 

Ik heb Augusta ongeveer 30 jaar geleden leren kennen. Ze kwam op mij over als een zeer geïnteresseerde en begripvolle vrouw. Ze vertelde mij over astrologie en stelde voor  mijn horoscoop eens te maken. Ondanks het feit dat ze mij al kende en ik nog enigszins sceptisch was, verbaasde het me hoe ze de vinger op de juiste plek kon leggen en vol passie en overtuiging nieuwe perspectieven kon bieden.
Niet zo lang geleden heb ik weer een consult gehad. Ditmaal samen met mijn vriendin die bepaalde levensvragen had en meer te weten wilde komen over haar ouders en kinderen.
Het werd een boeiende sessie van vier uur waarin Augusta ons gedreven en intens, prachtig verhalend in vervoering bracht.
Mijn vriendin kreeg inzicht op het gebied van persoonlijke uitdaging.
En ik wist het nu zeker; Augusta beschikt over een uitzonderlijk talent om een voor haar onbekend persoon het levensspel voor te leggen.
Zoals ze zelf zo mooi zegt: ‘Het spel dat je kan meespelen of in de wind slaan, dat is aan jou’.

Dimitri Kneppers, DJ

 

Hoe omschrijf ik mijn waardering voor de tijd die je hebt genomen afgelopen maandag om mij in-zicht te brengen. Mij als in ‘ik’ en dan niet de ‘buiten ik’, maar de ik die zich laat omschrijven als ‘zijn’. De waardering is groot met diepe impact tot gevolg. De waardering is aanleiding tot verwarring…..die zich alleen al uit in mijn twijfel welke aanhef te gebruiken voor jouw prachtige naam. Want die naam…..de heilige, de verhevene….neen, zo ben je beslist niet….., maar de letterlijke betekenis greep mij aan;  de vermeerderaar. Een woord dat centraal zou kunnen staan voor een veelzeggend verhaal van heer Bommel en zijn jonge vriend Tom Poes.
De rustgevende verwarring waarmee ik vertrok uit Bergen kon alleen maar rustgevend zijn omdat ik ‘vermeerderd’ vertrok. Diepe inzichten en een gevoel van nader tot mijn bestemming te zijn gekomen.
De vorm is er nog niet gematerialiseerd  maar die is ineens minder relevant. Die vorm is in de geest al lang en altijd aanwezig geweest. De vorm ben ik. Mijn diepe ik volgen en ‘de vorm’ die de buitenwereld er aan gaat geven volgt vanzelf. Daar kan ik nu vertrouwen in hebben. De afgelopen dagen kon ik ineens horen en zien. Ik krijg op allerlei momenten, van allerlei mensen terugkoppeling op wat ik voor hen beteken. De vorm die zij waarderen.
Ben weer in staat die woordeloze momenten van diepe verbinding te hebben met de ander. Zonder verwachtingen, zonder dwang, zonder……wat dan ook. Er gewoon samen ‘zijn’. En dan komt de rest als van nature; vanzelf.
De boeken, het spel, de opnamen van ons gesprek. En zeker ook de files die je mij gemaild hebt. Dank. Zij zijn instrumenten voor inspiratie. Inspiratie die ‘de architect’ zal aanwenden om tot vormen te komen die passen bij de omgeving waarin creatie en vorm-geving gewenst is.
Geen beheer of onderhoud. Een aanzet, een stap, een start, een beweging. Niet meer, niet minder. In het volste vertrouwen dat het betekenis en waarde zal toevoegen voor de betrokkenen……op enig moment. Zonder verwachtingen.
Invliegen, landen en in alle vrijheid verder kunnen vliegen.
Beweging…..in beweging zijn en blijven. Een natuurlijke staat die mij past. Die onontbeerlijk is. Vliegen en toch verbonden zijn. Met alles. Al-een.
Twee kanten; man/ vrouw en vader/ moeder….balans en onbalans. I get it. Ik kan het nu beter voelen…..duiden…..begrijpen….omarmen.
Hij..respect….voor zijn ‘zijn’. Vrij, laten vliegen en toch stevig verbonden zijn. Taaie gesprekken die tot mooie beweging lijken te leiden. Dieper dan we waren. Onverwoestbaar in kracht die verwoestend kan zijn, maar daar nu een weg in weten. De afgelopen paar dagen een robbertje moeten ‘vechten’. Met elkaar met onszelf. En de opbrengst is goed. Voor ons beiden. Ont-spanning.

Karen Bijland, trainer/coach Raaf & Koekoek

 

In 2014 heb ik mijn eerste astrologie sessie gedaan. Ontzettend informatief en leuk om te zien en horen. In 2017 ben ik nog een keer terug gegaan om te kijken of ik inderdaad in lijn zat met wat de sterren aangeven. Je kan het dus voor meerdere dingen inzetten. Zo heb ik het met name zakelijk ingezet. Aan de hand van de ‘lezing’ van mijn uitgebreide horoscoop, kreeg ik inzicht in de grotere ontwikkelingen en lessen die ik op mijn pad kreeg. Het geeft inzicht en richting, wat heel prettig is. Onlangs ben ik nog een keer teruggegaan voor de fase waar ik nu inzit. We hebben een teleurstellings-sessie gedaan, waarbij we een recente situatie tegen mijn horoscoop hebben gehouden. Vervolgens hebben we gekeken hoe dit in lijn stond met mijn ouders/ opvoeding en hoe ik de les daaruit kan trekken. Het bracht duidelijkheid, verheldering en richtlijn voor de toekomst. Heel erg leuk en interessant om te doen en zo nu en dan weer een sessie te plannen.

Marissa Garland, coach/ trainer physical and mental Health

 

Ik ben naar Augusta gegaan op een punt in mijn leven waarin ik behoorlijk vastzat en op dat moment niet goed kon zien wat er aan de hand was. Wat ik heel fijn vond was dat ze patronen heel duidelijk kon laten zien die ook weer bij mijn familie vandaan kwamen. Het gaf me belangrijke inzichten in mijn eigen gedrag, in bepaalde dingen die ik zelf deed in mijn relatie, en ook in wat er niet helemaal klopte in mijn business. Al die aspecten hingen weer met elkaar samen. Door zo duidelijk te zien wat mijn les hierin was kon ik die patronen loslaten waardoor mijn relatie nu nog een stuk fijner is en ik veel meer kan ontvangen in mijn business!

Nadja van Osch, coach

 

Duidelijkheid, bevestiging, verklaringen en goede adviezen gekregen bij een astrologieconsult van Augusta. Bijzonder hoe ze kon zien welke invloed mijn ouders hebben gehad op mijn leven. Waar mijn talenten liggen en welke blokkades en belemmeringen er zijn. De lezing heeft mij rust gegeven, ik weet nu dat het nu eenmaal zo in de sterren staat, en handvatten om makkelijker met belemmeringen omgaan. En de bevestiging dat ik op de goede weg zit! Dankbaar!

Mariska Groen, Beau & Beau, praktijk voor huid, lijf en bewustzijn

 

Ik heb met Augusta samengewerkt aan: Een veranderopdracht in een grote ambtelijke organisatie. Hoe te reflecteren op samenwerking in een politiek-bestuurlijke omgeving. Vragen over mijn persoonlijke ontwikkeling. Ik heb Augusta leren kennen als iemand die je stimuleert om uit je comfortzone te stappen, je confronteert met twijfels, schijnzekerheden en met de kracht van autonoom denken en handelen, je meeneemt in het ontdekken dat de brede weg begaanbaarder is dan het smalle pad. En dat het samen belopen daarvan uiteindelijk belangrijker is dan het bereiken van de bestemming. Ik heb mij in die ervaringen gerealiseerd dat Augusta’s inzichten en vertalingen naar de praktijk vooral effectief zijn door een mooie mix van afstand en nabijheid. De eerste nodig voor het in- en overzicht, het tweede voor openheid en veiligheid. Augusta slaagt daarin op beloftevolle wijze!

Marianne Heeremans, Heeremans Advies Bestuur en Toezicht

 

Steve Jobs zou over Augusta gezegd hebben: ‘SHE’S AWESOME’ en daar ben ik het helemaal mee eens. Augusta heeft enige malen mijn horoscoop getrokken, waarbij zij confronterende zaken, begrip- en liefdevol bespreekbaar maakte. Diverse mensen in mijn omgeving (privé en zakelijk) heb ik aangeraden een keer met Augusta aan de slag te gaan. Zonder uitzondering kwamen ze terug met dezelfde ervaringen als ik. Ik prijs me gelukkig, dat ik Augusta heb leren kennen. Want, ze is echt AWESOME!

Rinie Teuben, directeur at SunTricity

 

Augusta haar werk is letterlijk verbazing wekkend. Ze is onconventioneel, geeft nieuwe inzichten en is een bron van inspiratie. Maar bovenal is ze enthousiast en altijd positief…

Arnoud Diemers, Head of Innovation and Responsible Investment Platform at NN Investment Partners

 

“Augusta is een levendige en gedreven verhalenvertelster – in de ware en goede zin van het woord. Of het nu gaat om de persoonlijke levensverhalen aan de hand van de horoscoop, de verhalen over (het) leven in organisaties of verhalen waarin maatschappelijke thema’s aan de orde zijn, deze verhalen – schriftelijk en/of mondeling verteld – bieden prikkelende en toegankelijke ingangen en aanmoedigingen om met je persoonlijke ontwikkeling en/of de ontwikkeling in organisaties aan de slag te gaan. Hartelijk en vol vuur vertelt ze het verhaal net zo vaak totdat je er door geraakt wordt – waarbij Augusta het niet nalaat je aan te moedigen om alle elementen en aspecten tot je te nemen en daar het jouwe mee te doen.”

Seger Zegers, filosofisch onderzoek / perspectieven / gespreksvoorbereiding & -begeleiding
Seger heeft met Augusta samengewerkt, maar voor verschillende bedrijven

 

First of all Augusta is a very nice person to work with. That does not prevent her being direct, sometimes inquisitive if this is necessary to come to results. She is a creative multi talented person and that allows her to bring in a variety of approaches that help to reflect and move forward.She does not hesitate to bring instruments like astrology; even when people are confused by that or non-believers. She is on the edge, finding new ways to inspire. From her network she can bring other qualities if need be. If you want a different journey that brings you down to yourself instead of models or structures she is the one.

Ton van Vlimmeren, Director of de Bibliotheek Utrecht Public Library

 

Augusta leren kennen als een zeer innemende persoonlijkheid ,zij is een echt “mensen mens”. Door haar brede ervaring binnen vele organisaties is zij uitstekend in staat om  situaties en mensen snel te doorgronden. Haar kennis op het gebied astrologie is daarbij van grote waarde. Er is altijd groot respect naar het individu en het winnen van vertrouwen is daarbij het sleutelwoord. Bij grote veranderingsprocessen binnen bedrijven en instellingen is zij in staat om op creatieve wijze haar kennis/ ervaring in te zetten en  directieleden alsook medewerkers op een goede en verantwoorde wijze te begeleiden. Al met al een absolute aanrader.

Willem van den Berg, eigenaar To the point advies

 

L.S., It’s with great pleasure that I highly recommend Augusta Verburg! In the last year she has leaded a succesfull cultural change program within the company I work for. Furthermore it was great fun and inspiring to work with Augusta. Best regards,

Michael Hollander, Regional Head IT Infrastructure North America

 

Augusta is een warme, zeer bevlogen en enthousiaste coach. Ze heeft een scherp inzicht in hoe mensen en systemen in elkaar zitten, maar vooral ook wat nodig is om tot bloei te komen. Ze wijst je de weg naar een gepassioneerd bestaan.

Mieke Bouma, Storytellingacademy.nl, auteur, storycoach
Mieke heeft met Augusta samengewerkt, maar voor verschillende bedrijven

 

Augusta worked for us as a management team at ABN AMRO Asset Management. During multiple sessions one of the goals was that we would get the know each other better and appreciate each other’s strenghts and weaknesses. During this process Augusta in a excellent manner was able to remove the sharp edges of this process leading to much deeper mutual understanding. She did this by explaining our different personal strenghts and weaknesses using our personal astrological signs. This was always done with a bit of humor. And interestingly enough she predicted multiple events in my life, such as new challenges at my current job and the demise of Fortis. Augusta is a great and fun person!

Patrick Lemmens, Executive Director, Portfolio Manager Global Financials / Fintech at Robeco

 

Inspirerend, enthousiast, altijd vol vuur en nooit denkend vanuit problemen, maar alleen maar vanuit oplossingen. Augusta heeft met haar jarenlange ervaring voldoende “bagage” om anderen te helpen toekomstgericht te denken. Een doorgewinterde astroloog, een begenadigd schrijfster, maar vooral en heerlijk mens om even tegenaan te leunen.

Karin Smit, Privacy Manager, Data Protection Officer (DPO), Functionaris Gegevensbescherming
Karin heeft met Augusta samengewerkt, maar voor verschillende bedrijven

 

Augusta is een warme en betrokken vrouw; ik voelde me bij haar meteen erg vertrouwd en het was alsof ze me al jaren kende. Ze heeft me veel inzicht gegeven in bepaalde situaties, maar ook in mezelf. Haar adviezen zijn ontzettend waardevol voor mij geweest.

Pauline Remmert, tandarts

 

Omdat Augusta intunet op waar jij op dat moment zit, voel je je door haar gezien en begrepen. Ze heeft ontzettend veel kennis van het leven en laat jou deelnemen in die wijsheid. En daarnaast krijg je een verdieping in de horoscoop. Dat is echt helemaal fantastisch. Je mond valt telkens open van verbazing omdat het klopt wat ze ziet. Dat is zo mooi. Je gaat de dingen anders bekijken en begrijpen. Mooi voor jezelf, maar ook mooi voor je kinderen als je even niet weet hoe verder te gaan.

Saroj Prior, kindercoach

 

Toen ik Augusta voor het eerst ontmoette, kenden we elkaar niet, maar zij kon op basis van mijn geboortegetallen meer over mij en mijn leven vertellen dan al mijn vrienden bij elkaar. Heel bijzonder.

Wim de Haas portretschilder en grafisch ontwerper

 

Wat een warm en hartelijk welkom van Augusta. Ik voelde me meteen thuis. Augusta heeft mij geholpen om verbanden te leggen tussen een aantal puzzelstukjes, waar ik al een tijd mee stoei. Zij heeft mij vanuit een ander perspectief inzichten gegeven, waardoor ik anders tegen mijn vraagstukken aankijk. Dit heeft voor mij verhelderend en verruimend gewerkt. Ik heb er meer begrip door gekregen, waardoor ik het beter kan loslaten. Ik voel me lichter en kan weer verder.

Dank je wel lieve Augusta! Ik vind je een bijzonder mooi mens.

Judith Weijer

 

“Een klein half jaar geleden heb ik, samen met mijn lief, een geboortehoroscoop bij Augusta laten opmaken. Daar heb ik geen moment spijt van gehad. Augusta is authentiek, sympathiek, een talent en zeer bekwaam in interpretatie en uitleg van astrologische processen. Ze is open en to-the-point.  Het klikte meteen prima tussen ons.

Ze geeft inzicht in zaken, waar je persoonlijke uitdaging ligt. We hebben ruim 3 uur gesproken over de jeugdjaren, de liefde, het gezinsleven, de kinderen, werk en kort de tijdsgeest. Het was een waardevolle, mooie ervaring.

De opgenomen sessie, die naderhand verstrekt wordt, is eveneens welkom, mocht je de informatie nog een keer willen naluisteren en geloof me: dat wil je!”

Welmoed Koopman